Dakopbouw & dakkapellen

Wanneer u extra ruimte en licht in uw huis wil creƫren is het een optie om een dakkapel te laten plaatsen. Een dakkapel is een opbouw die op uw dak geplaatst wordt. Hierdoor ontstaat er extra ruimte en licht in uw huis. Er zijn twee soorten dakkapellen. Je hebt de prefab en de traditionele dakkapel. Het verschil is dat de traditionele dakkapel ter plekke op het dak gebouwd wordt terwijl de prefab dakkapel van tevoren wordt gemaakt en daarna op het dak wordt gezet. Wanneer u besluit een dakkapel te laten plaatsen hebt u de keuze uit verschillende soorten materiaal:

  1. Hout
  2. Kunststof
  3. Polyester
  4. Zink

Een bijkomend voordeel van het laten plaatsen van een dakkapel is dat de verkoopwaarde van uw huis stijgt. Doormiddel van een dakkapel kunt u een kamer volledig omtoveren. Een donker zoldertje kan op deze manier veranderen in een ruime en goed verlichte werkkamer.

Wat is een dakopbouw?

Men spreekt van een dakopbouw wanneer er een nieuwe verdieping bovenop een bestaande woning wordt geplaatst. Een dakopbouw kan een oplossing zijn wanneer u ruimtegebrek heeft. Op deze manier hoeft u niet te verhuizen. Bij Van der Veld Bouw verzorgen wij dakopbouw en dakkappellen van kwaliteit. Door onze ervaring, vakmanschap en kennis kunnen wij u garanderen dat u binnen korte tijd een dakkapel of dakopbouw van goede kwaliteit heeft. Door de vele projecten die Van der Veld Bouw de afgelopen tijd heeft gedaan met betrekking tot dakopbouw hebben wij veel ervaring gekregen met de meest complexe situaties. Hierdoor kunt u ongeacht wat voor huis u heeft vertrouwen op onze expertise. Door onze geweldige expertise en vakmanschap willen wij ons onderscheiden en onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn.

U wil een dakopbouw of dakkapel? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Vul het onderstaande formulier in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.
Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan: 023-561 30 17

Call Now Button