Aannemer Nieuw Vennep

Aannemer Nieuw Vennep met oog voor detailAannemer Nieuw Vennep

Als aannemer in Nieuw Vennep gaan we bij Van der Veld Bouw graag een stukje verder dan anderen. We bouwen niet alleen aan de hand van uw wensen, we hebben daarnaast aandacht voor de details en kunnen daardoor effectief met u meedenken. We hebben een uitgebreide ervaring en pure passie voor het vak, waardoor we u graag een zo mooi mogelijk resultaat opleveren. Met name het oog voor detail maakt ons tot een uitstekende aannemer in Nieuw Vennep en omstreken.

Liefde voor het vak

Vanuit onze liefde voor het vak zorgen we er als aannemer in Nieuw Vennep voor dat u kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent en wanneer er sprake is van een bouwtechnisch uitstekend resultaat. We werken de details op een nette manier af en zorgen ervoor dat u jarenlang plezier heeft van uw aanbouw of verbouwing, of van de specifieke werkzaamheden die u uit heeft laten voeren. Wat dat betreft gaan we als aannemer in Nieuw Vennep net een stapje verder, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Betrokkenheid en oog voor details

We zijn als aannemer in Nieuw Vennep tijdens het gehele proces persoonlijk betrokken, iets dat u ervaart dankzij het ene contactpunt dat u bij ons heeft. Wij zijn op de hoogte van de ontwikkelingen en weten als geen ander wat er speelt op het moment dat u contact met ons opneemt. Daarnaast hebben we zelf oog voor de details, nog voordat u ze gezien had of er contact over op kon nemen. We zijn de aannemer in Nieuw Vennep die onze tevreden klanten graag bij hun buren, vrienden en familie aanraden, wat aangeeft dat we een uitstekende kwaliteit en service te bieden hebben.

Call Now Button