Loodgieter Hoofddorp

Bent u op zoek naar een loodgieter in de mooie stad Hoofddorp? Dan bent u bij Van der Veld bouw aan het juiste adres. Het zijn vaak nare klusjes, een kapotte leiding of misschien wel een lekkage. En misschien wel het naarste probleem dat voor kan komen, een verstopt toilet. Dit zijn klusjes die snel afgehandeld moeten worden. Laat u dit lang liggen dan kan bijvoorbeeld een lekkage veel schade toe brengen aan een huis of pand. En verstopte toiletten kunnen de oorzaak vormen van nare geurtjes. Dit is de reden dat Van der Veld Bouw snel handelt wanneer het gaat om dit soort werkzaamheden. Van der Veld Bouw is niet alleen snel met het leveren van diensten. Ook mag worden uitgegaan van top kwaliteit, ambachtelijkheid en vriendelijk personeel.

Loodgieter Hoofddorp voor lekkage

De meest voorkomende plaatsen voor een lekkage in een huis  zijn de badkamer en de keuken. Een lekkage in de badkamer kan verschillende redenen hebben. Zo kan het zijn dat er een waterleiding of afsluiting versleten is. Vooral sluitingen moeten eens in de zoveel tijd worden vervangen. Verstoppingen kunnen ook leiden tot lekkage. Door de hoge druk die komt te staan op de leidingen en sluitingen naar aanleiding van de verstopping, zal het water een andere uitgang vinden met lekkage als gevolg.

Naast de badkamer is de keuken ook vaak het slachtoffer van lekkages. Tussen de badkamer en de keuken komt veel overeen. Op een belangrijk feit na. In de keuken heb je ook te maken met gasleidingen. Wanneer gas ontsnapt kan dit leiden tot  gevaarlijke situaties in het huis. Blijf dus uit de buurt van alles met ontvlambare functie, zoals licht en andere elektronische apparaten. Verlaat het huis en neem zo snel mogelijk contact op met een loodgieter.

Ten slotte kunnen wc verstoppingen vragen om de expertise van een loodgieter. De meeste mensen zijn zich er niet van bewust dat er veel voorwerpen zijn die niet zomaar door het toilet kunnen worden gespoeld. Denk hierbij aan vochtige toiletdoekjes, etensresten, maandverband en condooms. Wij zijn in het bezit van het juiste gereedschap om deze verstoppingsproblemen te verhelpen.

Call Now Button