Over Van der Veld Bouw

Over Van der Veld Bouw

Van der Veld Bouw is in 2006 opgericht door Arjan van der Veld. De eerste projecten werden gerealiseerd in een kleine werkplaats achter het huis van Arjan. Door middel van succesvolle projecten en positieve mond- tot- mond reclame zijn wij snel gegroeid. Om onze projecten met succes uit te blijven voeren zijn wij indertijd verhuisd naar een grotere locatie. Hedendaags werken wij vanuit drie aangrenzende panden aan de Jacobus Spijkerdreef te Hoofddorp. Mede door onze kernwaardes: kwaliteit, ambachtelijkheid en gedrevenheid, blijven wij ons dagelijks ontwikkelen.

Vakmanschap

Vakmanschap

Bij Van der Veld Bouw draait alles om liefde voor het vak, ambachtelijkheid, vakkennis en persoonlijke betrokkenheid. Dit alles maakt ons tot een geschikte partner voor het realiseren van de meest uiteenlopende projecten.

Wij werken met één vaste contactpersoon. Hij voelt zich betrokken bij uw project en is op de hoogte van alle ins en outs. Voor vragen of problemen kunt u hem altijd direct benaderen. Wij hebben hart voor ons vak en zijn pas tevreden als u dat bent.

Kwaliteit

Kwaliteit

Al vanaf het begin staat Van der Veld Bouw voor degelijke kwaliteit, die gerealiseerd wordt door:

• een goede voorbereiding
• zorgvuldig overleg met opdrachtgever, architect etc.
• betrouwbare leveranciers
• betrouwbare, vaste onderaannemers
• gedegen vakkennis

 

Van Tekening tot Sleutel

Het gehele bouwproces kan op maat verzorgd worden. Vanaf de eerste contacten met een architect en de bijbehorende bouwaanvraag bij de gemeente tot het overhandigen van de sleutel van een compleet afgewerkte woning. In ieder geval gebeurt het zo zorgvuldig mogelijk, in samenwerking met en vanuit het belang van de opdrachtgever. Door de korte lijnen binnen het bedrijf zijn tijdens de bouw wijzigingen en wensen van de opdrachtgevers snel te realiseren.

Call Now Button